Foredrag/oplæg på Metalskolen og Løve Mølle marathon

Uha for en uge!! I onsdag havde jeg fornøjelsen af at holde oplæg på metalskolen i Jørlunde for Metal forbundets uddannelse, forhandling og det fagretslige udvalg, der afholdte et af deres seminar i denne uge.

Det var meget specielt at skulle holde et oplæg på metalskolen. Jeg har igennem de sidste 8-9 år haft en gang oppe på skolen, da min tillidsmands uddannelse har fundet sted der. Jeg kommer jævnligt stadigvæk der op, da efteruddannelse aldrig slutter, derfor var jeg ikke et sekund i tvivl, da Peter Faber fra handling sekretariatet ringede og spurgte om jeg havde lyst til at komme og holde mit oplæg “Fra ultraløb til kræftdiagnose”.

Peter Faber fra Dansk metal´s forhandlings sekretariatet og jeg inden starten på oplægget

Jeg havde mødt Peter før, og en af gangene var da vi var til Dansk metal kongres i Århus, der kom vi lidt ind på hvad jeg gik og lavede i fritiden og hvordan jeg havde det efter mit kræftforløb. Da vi igen stødte på hinanden til et møde i uge 4 og jeg havde promoveret at jeg havde skrevet på et oplæg, var han interesseret og ville vende tilbage, og det udmundende så i et oplæg onsdag aften. Jeg havde en super fed aften og håber selvfølgelig alle i salen også havde det.

Godt igang i den store konferencesal på metal skolen 🙂

Planen havde hele tiden været at jeg skulle have 2 marathon i benene inden vi skal en tur til Bornholm med ultraløbet fyr til fyr. Og her i weekenden havde jeg planlagt at det ville passe bedst ind i vores kalender her på Køgevej og da der var 4 andre fra Vestergaard (Palle K, Palle S, Tommy,John), som iøvrigt også skal med til Bornholm passede det jo skide godt. Så afsted mod Høng/Løve by og Løve mølle marathon.

Selv om den stod på Love shop fredag aften på Gimle i Roskilde med min gode ven og kollega Mogens Bruhn, skulle det nok gå, jeg havde før været sent oppe for at skulle tidligt op til løb, men må da indrømme at den værste rust/tørhed i halsen lige skulle skylles ned!!!!

Mogens bruhn og jeg til Love Shop koncert på Gimle
Love Shop giver den gas

Starten skulle gå klokken 9:00 til Løve mølle marathon. Hvorfor lige det cannonball marathon?…. ja hvorfor ikke, selvom der er en lille time kørsel til Høng fra Roskilde, syntes jeg det er vigtigt at støtte op forskellige steder der laver de her løb, alle de ildsjæle der har lyst til at lave et “set up” som mange af de store marathon kunne lære meget af. I går var prisen kun 75 kr og så får man et slaraffenland af et tag selv bord som depot, og lige denne gang havde Løve mølle marathon heldigt nok 2 års fødselsdag så der blev også disket op med 2 store kæmpe lagkager 🙂

Lagkage til efter løbet. 2 års fødselsdag

 

 

Dagens marathon var for mit vedkommen “kun” kilometer træning med henblik på Bornholm, ruten svar på 7 km, så 6 runder plus en lille runde rundt om Løve Mølle på første runde, og så var de 42,195 i hus. Ruterne til de forskellige cannonball løb kan være meget forskellige. Til Løve mølle marathon har man valgt at vende ruten hver anden gang, og det gav en god afveksling, ruten var godt nok meget åben og der var en del vind, men det gik fint nok.  Lamaer i folden på marken, bonden der var ved at sprede lort ud på marken, flot stor mølle, grisen “tog” stoppede os 200 meter efter start og flere traktorer på vejen end biler, jo vi var kommet på landet, men nok ikke sidste gang 🙂

5 stolte drenge med den velfortjente medalje
Selfie 200 meter efter start da grisen “toget” lige kom forbi….

 

 

 

1457445966_instagram 1457446008_twitter 1457446010_facebook