Fuld fokus, det næste stykke tid!!!

Første løb er gennemført i 2017, og hvilken et!!! Trailman betternow half på det “Hvide spor” i bidstrup skoven ved Avnstrup.

Et halv marathon lyder måske ikke af så meget, men når der er 600 højdemeter på de 21 k samt en utrolig teknisk rute, da næsten hele turen er på snørklet mountainbike spor, og svære op og nedløb, så bliver det en hård tur. Ruten skulle gennemløbes 2 gange.

En af mange små hidsige stigninger

Vi var 10 kollegaer fra Vestergaard Company der stillede til start, super fedt at vi kan mønstre så mange næsten hver gang.

Jeg havde været ude at træne på sporet for nogle år siden, så jeg viste godt hvad vi gik ind til, så mit mål for turen var  2 timer. Da starten gik var det bare af sted, jeg prøvede at finde et udlæg jeg kunne holde hele vejen da jeg viste at pulsen ikke ville få ro på turen. Jeg fandt sammen med 4 andre og efter et lille stykke tid fik vi følgeskab af min gode ven og kollega Martin Bjørn Lundberg. Da vi er lidt over halvvejs på første runde kunne jeg godt mærke at det var lige hurtigt nok, så jeg slap Martin og de andre og satte tempoet lidt ned, eller også satte de det bare lidt op 🙂

Jeg kom rundt i 1:01:05 på første runde og kunne nu godt se at 2 timer var lige i overkanten som målsætning.

Anden runde blev meget bedre. jeg fandt et godt tempo, der passede både op og ned for der var ikke meget lige ud. Anden runden blev i 1:03:55 og ialt på de 21,1 km 2:05 så set i bagspejlet var jeg faktisk godt tilfreds.

Ellers er der fuld fokus det næste stykke tid, og det indebære lidt af hver.

I denne uge skal jeg op og holde et foredrag/oplæg på metalskolen i Slangerup. Det glæder jeg mig helt vildt til, da alle mine uddannelser som tillidsrepræsentant er taget på denne super fede skole. Der skulle være en del på skolen i den her uge, og det bliver afholdt i den store konference sal, så jeg har allerede lidt knurren i maven 🙂

Så kommer den næste lille månedes tid også til at stå på den sidste forberedelse op mod ultraløbet fyr til fyr på Bornholm d.22 april. Et løb jeg også deltog i 2014. Det ser jeg frem til at igen at deltage i. Vi er 7 kollegaer der drager derhen hele weekenden, så mon ikke den også står på lidt hygge efter løbet.

Ruten fra Dueodde fyr til Hammer fyr 59 km

April byder også på lidt med helbredet. Jeg er blevet bevilliget et rehabiliterings ophold i Nyborg på 5 dage og 2 opfølgningsdage. Jeg håber det kan være med til at flytte mig nærmere det jeg ønsker og det som løbet ikke gør færdig.

S

Jeg er også blevet kaldt til kontrol igen i Næstved. Så kan man godt mærke det allerede begynder at snore noget oppe i hovedet.

Så derfor er der fuld fokus det næste stykke tid. Der vil selvfølgelig komme indlæg på de forskellige aktiviteter.

Vi ses 🙂

Per