Foredrag/oplæg om løb og kræft

Onsdag i uge 6 havde jeg fornøjelsen af at holde det første foredrag/indlæg i 2017 om løb og det at blive kræft ramt.

KHIF løb og powerwalk (Kirke Hyllinge) havde spurgt om jeg havde lyst til at holde et oplæg om de 2 ting, og hvis jeg kunne sætte bare lidt inspiration i  1 person om de ting, ville det være fedt, så selvfølgelig havde jeg det 🙂

En lille sluttet flok havde lyst til at høre om løb og at blive kræft ramt

Jeg mødtes med klubben i deres hyggelige klublokaler i Kr. Hyllinge ved 17:30 tiden, da vi først skulle ud på en lille løbetur, powerwalkerne stak først af sted og derefter var det løberne. Der skulle ellers trænes lidt intervaller på træningsdagen, men på grund af MEGET glatte veje blev det droppet, og vi løb i samlet flok  små 6 km istedet for. Ved ikke lige om det kun var mig der syntes det var en god beslutning 🙂

Der fortælles 🙂

Nu er det ikke normalt i løbeklubber jeg har trænet mest, men bare det fællesskab der var på det holdet jeg løb med, havde jeg en opfattelse af var super perfekt. Der var løbere der var hurtige og nogle der var knap så hurtige, men det betød ikke noget, for hvis der var for stor afstand imellem, blev der bare råbt “opsamling” og de forreste vendte om og så hilste man lige på alle dem man mødte på tilbage vejen og vendte rundt når man havde mødt den sidste i flokken og alle var samlet igen, fed måde at kunne løbe sammen på, på forskellige niveauer.

 

 

Da vi kom tilbage til klubhuset efter løbeturen, skulle der lige lidt fysisk træning til som afslutning, og der var det fint at trække “Houdini”  kortet og liste ind og tage lidt tør tøj på og starte pcéren op. Der var fremskaffet en projekter og med en hvid væk og et højskab der lige blev trukket til side var vi klar til start ved 18:30 tiden, med kaffe saftevand og smurte sandwich.

Der fortælles om første gang på Mors 100 miles

Der var selvfølgelig lidt kriller i maven, men med en lille indledning og de første par slides på væggen, gik det over. Foredraget handler om hvordan jeg startede med at løbe, om mine løb af forskellige arter, og da jeg blev ramt af kræft, både under og efter.

Kaffe, saftevand og sandwich.

 

Efter ca. 1 ½ time incl spørgsmål kunne jeg lukke computeren, med en god fornemmelse i maven. Ikke så meget det med at jeg havde været på, jo selvfølgelig det var også super fedt, men også det at dele ens erfaringer med løb og det med pludselig at blive revet ud af daglig dagen med en alvorlig sygdom, hvordan man kan komme videre uden at alt skal være så seriøst.

Mange tak til KHIF løb og powerwalk for at jeg måtte komme, det var hyggeligt.

Pas på hinanden derude!!    Per

Hvis andre har interesse i at høre om foredraget er man mere end velkommen til at skrive til mig 🙂