Da julemanden kom med kræft!!! efterskrift

Da jeg fik kræft i spytkirtel december 2015 går der en masse tanker igennem en og mange af dem er ikke lige sjove. Jeg har prøvet at beskrive dem i “Da julemanden kom med kræft!!! Del 1-2-3 og i afsnittet “Senfølger”

Jeg føler selv jeg har været heldig. Heldig på den måde at mit kræft blev taget i nogenlunde tide, det er så ikke ensbetydende med at det ikke kan komme igen.

Jeg føler mig heldig og taknemlig for hele min nære familie har støttet mig igennem hele forløbet og stadig gør det.

Jeg ved hvad for nogle rigtige venner der har bakket mig op, der har ringet, skrevet til mig, kørt med til Næstved, løbet med mig, besøgt mig og stadig gør det. Det betyder så meget i sådan en svært tid, eller det betyder alt.

Der er mange der giver det danske sygehusvæsen hug!!!!

Jeg kan med sindsro sige at jeg betaler mine skattepenge med glæde. Hvis jeg kan blive behandlet sådan her hver gang jeg får brug for det, så er de  givet godt ud. Jeg ved godt jeg kom ind af flere gange under operationen, men det var mere uheld end det var fejl. Da jeg trådte ind i kræft pakken har det hele kørt på en snor, der har overhovedet ikke været tvivl om hvad jeg skulle, hvis jeg skal sætte en finger på noget så er det oplysning om senfølger som jeg også beskriver i afsnittet “senfølger”  det ville jeg gerne have oplyst da jeg var undervejs i behandlingen. Jeg vil gerne takke det danske sygehusvæsen for den gode behandling jeg har fået og stadig får.

Jeg har stadig behov for at snakke med psykolog, jeg er ikke bange for at bryde et tabu om at jeg går til det. Jeg har været åben og skrevet meget på de sociale medier om min sygdom , det har været godt for mig. jeg føler ved at være åben kan alle lære af hinanden og dele erfaringer og det har vi alle brug for både når vi er syge og ikke syge.

Her den 6. oktober var jeg til kontrol for 2. gang i Næstved, Ved den kontrol ville de gerne have mig gennem en PET/CT scanning igen, da jeg havde fået en knude i maven samt ekstra kontrol af mit hovedet ved den “gamle kræft sygdom” da der var nogle ændringer. Og lige pludselig kom der bare et flashback og jeg røg lige i gulvet igen. Tiden stod stille og jeg skulle nu vente til d. 31 oktober med at blive scannet.

Tiden gik og scanningen blev overstået, så var det den forbandet ventetid med svare. Den kom her d.3 november pr. telefon og svaret var “Du har ikke kræft nogle steder, du er stadig kræft fri og vi ses om 6 måneder”   🙂

 

img_2367
Niclas med til stråling
image1-5
Majbrit og jeg efter at have gennemført Cph marathon
img_3048
I selskab med gode venner og kollegaer til mandehørm
img_2385
Sammen med Palle Schmidt på en af vores mange ture i Hvalsø skoven
bce714ea-3f67-4ce9-8cbb-01ce95e53c68
Min gode ven Ole Thorning Jacobsen på en af vores utallige tur i og omkring Roskilde, hvor vi ordner det hele og ligger planer 🙂
12369015_10208366901389784_1635317145404290425_n
Kolleger der stillede op til en løbetur dagen efter jeg fik min kræftbesked.
img_2881
John, Palle, og jeg selv på tur mod Roskilde af skjoldungestien fra Osted

 

 

 

1457445966_instagram 1457446008_twitter 1457446010_facebook

2 tanker om “Da julemanden kom med kræft!!! efterskrift

 1. Hej
  Jeg har en søn der er 14 år han har i venstre side under kæben og op til øret en let hævelse en gele agtig klump kan man. Mærke når man mærker efter jeg er urolig og vil have ham til lægen han vil ikke var det sådan noget du havde

  1. Hejsa.
   Nej det var ikke de symptomer jeg havde. Min “lille” knude var en fast masse, der sad en cm under øreflippen, det viste sig så den var en del større, da de fik åbnet. Men det er en anden sag.
   Jeg skal ikke gøre mig til lægen, men hellere en gang for meget end en gang for lidt.
   Mvh. Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.